Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 2023 seçimlerinin bir final değil yeni bir başlangıç olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan " 2023 seçimleri de büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin kilit taşı olacaktır." dedi. Atatürk Havalimanı, SADAT ve CHP İstanbul İl Başakanı Canan Kaftancıoğlu'nun aldığı cezayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. 29 Mayıs'ı Atatürk Havalimanı'nda kutlyacaklarını duyuran Erdoğan "İnşallah 29 Mayıs'ı da -Bay Kemal, istersen sen de gel- Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan topla, götür, orada engeller kurmaya çalış. Ama biz orada İstanbul'un fethini kutlayacağız." dedi. Erdoğan ayrıca İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği için Türkiye'ye gelmelerine de sert sözlerle tepki gösterdi. "Hem PKK/YPG terör örgütüne destek verip hem de bizden NATO üyeliği için destek istemek en hafif tabiriyle tutarsızlıktır" diyen Erdoğan, "Bu güvenlik teşkilatını güvenlikten yoksun hale getirmeye biz 'evet' diyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin kapsamlı ve iddialı vizyona, hedefe, programa, projeye sahip tek partisi AK Parti, tek siyasi birliği Cumhur İttifakı'dır. AK Pa

2023 SEÇİMLERİ BİR FİNAL DEĞİL, YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK"
Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımlarının gayesi 2023'ü inşallah Cumhuriyet'in zirvesi değil, daha büyük atılımlar için yeni bir başlangıç haline dönüştürmektir. 2023 bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye hedefi için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır.

Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla İstanbulumuzun cazibesi daha da artacak Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla İstanbulumuzun cazibesi daha da artacak

"TÜRKİYE HEDEFİMİZİN KİLİT TAŞI OLACAKTIR"
İktidara geldiğimiz 2002 Kasım seçimleri istikrar ve güven arayan Türkiye'nin ilk ayak sesiydi. 2007 Temmuz seçimleri demokrasi ve özgürlük haykırışıydı. 2011 Haziran seçimleri ülkemize çağ atlatma müjdemizin ete kemiğe bürünmüş haliydi. Darbecilere ve onları maşa olarak kullananlara cevabımızı 2018 Haziran seçimleriyle verdik. 2023 seçimleri de büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin kilit taşı olacaktır.

SİNSİ TİPLERİN..."

Tabii bu tablo bizim kadar ülkemiz ve bölgemiz üzerine hesapları olanların da dikkatini çekmektedir. Bu güçler kendilerine içeride iş insanı, medya mensubu, siyasetçi kılıklı aktörler bulabilmektedir. Bölgede en çok sorun yaşadığımız ülkelerden biri Türkiye'de iktidarı değiştirmek için beraber çalıştıkları çevreler olduğunu söylemişti. Bunlar eskiden ülkemizde başka çevrelerle de çalışıyordu. Biz bunların çalıştığı darbecilerin, terör örgütlerinin, sinsi tiplerin tepesine binip hareket alanlarını sınırladıkça alternatifleri azaldı.Bunların milletin irfanını, ferasetini, inancını kimi zaman tek parti zulmüyle kimi zaman dipçik zoruyla kimi zaman algı operasyonlarıyla yenebileceklerini sanan zavallılardır. 2023'te bunların yüzlerindeki maskeleri düşürerek defterlerini dürecek ve hepsini de siyaset arşivinin tozlu raflarına havale edeceğiz.

rti ve Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam edecek, ülkemize hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz dev projelerden biri de Rize-Artvin Havalalimanı... Azerbaycan lideri İlham Aliyev'e ve Cumhur İttifakımızı oluşturan genel başkanlara tek tek teşekkür ediyorum.