• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,93 %0.40
  • ALTIN 2.914,55 %-0.51
  • BİST100 9.291 %-0.64
  • BITCOIN 61.899 %-3.81
  • ETHERIUM 2.480 %-6.28
18°

Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Kimsesiz Haber sitemizde


Gündem

Türk vatandaşlarının Bulgaristan'a girmesi için ise vize alması gerekiyor

Gündem

Türkiye’nin ilk doğalgaz depolama tesisi Avrupa’nın lideri olacak

Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bandırma’da bor üretimi yapan ETİ Maden Tesisleri’ni ziyaret ederek sektör hakkında açıklamalarda bulundu.

Gündem

Kazdağları'nda endemik tür bitkiyi koparan 6 kişiye 657 bin 558 TL para cezası uygulandı.

Gündem

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ÖTV ile ilgili yeni düzeleme geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla Cumhurbaşkanı, motorlu araç ÖTV ve matrahlarının...

Gündem

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın KYK borçlarının faizlerinin silindiğini açıklamasının ardından yasal düzenleme bekleniyor. Borcunu ödemiş olanlar için de formül aranıyor.

Gündem

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı.

Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatı'nda, teröristlerin saldırısı sonucu, asker Remzi Nişan ile birlikte güvenlik korucuları Bülent Vermez, Kemal İmece,...

Gündem

ORC Araştırma Şirketi, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta gerçekleştirdiği 'Siyasi Eğilimler Araştırması' anketinin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Gündem

Kağıthane’de okulun karşısındaki yeşillik alana kulübe kurarak uyuşturucu satışı yapan torbacı yakalandı

Gündem

Mevsimine göre yeterince uygun gıda almayanların günlük hayatta kas ağrısı yaşayabileceğini belirten Diyetisyen Tuğba Küçük, bazı ipuçları verdi.

Gündem

Türkiye'de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruluşu gerçekleştirildi.