• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,24 %0.10
  • ALTIN 2.924,81 %0.16
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.400 %-0.76
  • ETHERIUM 2.650 %-0.75
16°

Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Kimsesiz Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022'de "Ey Yunan, bak tarihe bak, tarihe dön, çok daha...

Gündem

TBF tarafından yapılan araştırmada tüketicilerin yüzde 70,9'u indirimleri takip ederek tasarruf edeceklerine inanıyor.

Gündem

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 521 bin 39’a ulaşmıştır. Bugün itibarıyla ülkemizde...

Gündem

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), bankaların verdiği maaş promosyonlarında enflasyon düzenlemesi yapılmasına ilişkin çalışma başlattı.

Gündem

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan'ı 101-87'lik skorla mağlup ederek 2'de 2...

Gündem

Doğu Karadeniz kıyılarında Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de şiddetli sağanak bekleniyor. Vatandaşların su baskınlarına karşı tedbirli olması gerekiyor.

Gündem

Dokunulmazlığı kaldırılan ve dün gözaltına alınan HDP'li Semra Güzel, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe verilen kararla tutuklandı.

Gündem

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ardından yaşanan süreçle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarının AKP içerisinde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

Gündem

Galatasaray, 2 Eylül cuma günü akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na ateş açıldığını duyurdu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulüp televizyonuna konuştu.

Gündem

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cezaevi'nin adının 'İstanbul Batıkapısı' olarak değiştirilmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan Rekabet Kurumu'na 3 kritik atama yaptı.

Gündem

Bursa’da eşini çalıştığı okulda 21 bıçak darbesiyle bıçaklayarak öldüren şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.