18 Temmuz’da ülke genelinde 48 yangına OGM tarafından müdahale edildi 18 Temmuz’da ülke genelinde 48 yangına OGM tarafından müdahale edildi

Memur olmak isteyenler için 27 kamu kurumu personel alımı ilanlarını yayımladı. Buna göre kamuya 36.831 işçi ve memur alımı yapılacak. Alımlarda eğitim durumu, mezun olunan bölüm ve KPSS'den alınan puan gibi hususlar dikkate alınacak. Peki hangi kurum hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

36.831 PERSONEL ALIMI İLANI RESMİ GAZETE'DE 
Başvuru şartları ve tarihleri belli olan 36.831 personel alımı için 27 kurumun ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. 27 kamu kurumu tarafından yapılacak alımlar arasında 1 bakanlık, 2 belediye, 19 üniversite, TÜİK, EGM, İletişim Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Yükseköğretim Kalite Kurulu yer alıyor. Peki hangi kurumlar hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

27 KAMU KURUMU PERSONEL ALIMI YAPACAK 
27 kamu kuruluşu toplamda 36.831 personel alımı yapacak. TÜİK, EGM, Sağlık Bakanlığı, Karabağlar Belediyesi, Atabağı Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, MSÜ, İletişim Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Jandarma Genel Komutanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Personel alımı için son başvuru tarihleri ve alım yapılacak kadrolar sıralandı.

TÜİK 55 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK 
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Merkez ve Taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere 28 anketör, 22 temizlik görevlisi, 5 teknisyen olmak üzere toplamda 55 sözleşmeli personel alımı yapacak. 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 8 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Editör: Kimsesiz Haber