Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir iş yeri sahibi M.E.M. isimli şahıs yerde bıçaklanmış halde bulundu. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 ve Polis ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan araştırmada O.M. isimli çocuğun babasıyla tartıştığı ve tartışma sonrası bıçaklayarak olay yerinden kaçtığını tespit etti. Ekipler suça karışan çocuğu Akhisar ilçesine gitmek isterken, OSB bölgesinde seyir halinde annesi ile birlikte yakaladı. Şahısların sorgusu sürüyor.

Emeklilik yaşı yükseliyor! Herkes ödediği prim gün sayısına göre maaş alacak Emeklilik yaşı yükseliyor! Herkes ödediği prim gün sayısına göre maaş alacak

- Güncelleme:

O.M ve Z.M. isimli şahısların yakalanması sağlandı, suç aleti bıçak elde edilemedi fakat Z.M’nin çantasından O.M.'ye ait kanlı kıyafetler elde edildi, bugün maktul şahıs oğlunu konuşmak için dükkana çağırdığını, oğlunun göğsüne ayak ile vurduğunu, akabinde çıkan kavga sonucu olayın gerçekleştiğini aktardı.